Posted on februari 22, 2016 · Posted in Uncategorized

Ett viktigt steg i att komma igång med tillverkningen av Nyhems klimatsmarta och kostnadseffektiva hyreslägenheter är att säkerställa kvalitet och miljökrav i de produkter som ingår i vår byggsystemet. För att arbeta med detta välkomnar vi Raye Wu till Nyhem. Raye kommer initialt att arbeta som inköpare och bland annat kontrollera att alla ingående produkter i Nyhems Byggsystem är byggvarudeklarerade och registrerade i BASTA.

 

Bild Ray_mindre

”Rayes bakgrund och erfarenheter från tillverkningsindustrin i Kina tillsammans med hennes språkliga kunskaper är mycket viktiga för Nyhem i detta skede. Vi påbörjar tillverkning av första lägenheterna som ska ställas upp på Nybygget under sommaren. Initialt är det väldigt mycket inköp som ska kvalitetssäkras och där kommer Ray att spela en viktig roll” förklarar Robert Vangstad

Raye har flera års erfarenhet av att sätt upp verksamheter i Kina inom inköp och tillverkning. Hon har tidigare arbetat på Exportrådet i Stockholm och som manager på Qingdao International Branch Office, Weifang JinWeiDa Steel Structure Engeneering i Qingdao. Raye håller en examen i Financial Management från Liaoning University, ShenYang City, LiaoNing Province, China. Hon är fyrspråkig och talar Kinesiska, Koreanska, Engelska och Svenska.

”Det är extra roligt med den mångkulturella miljö vi håller på att bygga upp på Nyhem, det märks på dynamiken att vi kommer från många olika bakgrunder och kulturer. Vi är övertygade om att detta är vad som byggindustrin behöver, nytänkande och förmågor att hitta nya angreppsätt och lösningar på Bostadskrisen. För att göra detta krävs att våga tänka och göra annorlunda” säger Robert.

About the Author

Grundare av Nyhem