Om oss/Kontakt

Det började med en angelägen samhällsfråga som vi på Nyhem verkligen brinner för att möta. Många människor behöver hitta ett tryggt och bra boende. Snabbt. Till en låg kostnad. Utan att ge avkall på kvalitet och estetik. Det vill vi gärna diskutera vidare med dig!

2015-09-21 NLI - Framtidens entreprenör Michel Malmborg (till vänster) Robert Vangstad

Robert Vangstad (till höger)
VD
Epost: robert.vangstad (at) nyhembostad.se
Mobil: 0725 31 33 00

Tidigare affärsutvecklingschef på JM med fokus på stadsdels- och konceptutveckling av bostadsområden. VD på Markona. Jobbat med verksamhetsutveckling hos kunder som Peab, Skanska, HSB ProjektPartner, Ikano Bostad, Täby Kommun. Grundade Boverkstan och konsument-insiktsplattformen Bostadsköparen™ som såldes till Tyréns 2014.

Michael Malmborg (till vänster)
Designchef
Epost: michael.malmborg (at) nyhembostad.se
Mobil: 0733 66 33 22

27 års erfarenhet av design, produktutveckling mm. Vinnare av en rad internationella utmärkelser såsom: 4 st Red Dot Awards, 3 st IDEA Awards, 8 ADEX Awards, Bombay Sapphire Rising Star Award, WTN Design Award m. fl. Medlem av Industrial Designers Society of America och är som ende svensk invald i World Technology Network Fellowship.

Bild_Maria Victoria

 

 

 

 

 

 

Maria Victoria Devia
Arkitekt
Epost: Maria.devia (at) nyhembostad.se
Mobil: 0733 66 33 22

5 års erfarenhet av arkitektur internationellt från både Colombia och Spanien. Maria har en bakgrund som arkitekt på MVDN-Studio i Barcelona-Stockholm och är utbildad på Politecnica Universitet, Barcelona Spanien.

 

Erik Sävenstrand
CFO
Epost: erik.savenstrand (at) nyhembostad.se
Mobil: 070-479 84 40

Mer än 15 års erfarenhet från förvärv och olika ledande roller inom management consulting.  Erik har en juristexamen från Stockholms universitet och en examen från handelshögskolan i Stockholm.

 

Dan Törnqvist
Produktchef – Nyhem Byggsystem
Epost: dan.tornqvist (at) nyhembostad.se
Mobil: (+46) 76 635 1425

Dan har som senior produkt- och projektledare lång och dokumenterad erfarenhet av utveckling, implementering och styrning av organisationer och verksamhetsprocesser.  Genom att ha drivit och genomfört ett stort antal processorienteringsprojekt inom byggbranschen, från strategi till implementation, har Dan byggt upp en efterfrågad och unik kompetens på området.

Dan är civilingenjör från Linköpings Tekniska Högskola i Industriell Ekonomi.


Rohit Dahiya
BIM Specialist & Konstruktör – Nyhem Byggsystem
Epost: rohit.dahiya (at) nyhembostad.se

Rohit är civilingenjör inom Structural Engineering och har utbildat sig på AMITY UNIVERSITY NOIDA samt KTH. Han är specilist inom BIM och BIM Object och är ansvarig för att ta fram hela Nyhems BIM struktur och modeller.

Läs mer om Rohit här

 

 

”Byggsystemet Nyhem är ett mycket innovativt och bra initiativ för att öka variationen och förutsättningarna för mindre och kostnadseffektiva lägenheter. Systemets nya tekniska lösningar kan både sänka byggkostnader och förvaltningskostnader.Smart förvaring, höj och sänkbara sängar och yteffektiv planlösning så skapas en bra och attraktiv boendemiljö.”
Magnus Borglund, Ordförande, White Arkitekter
”Ett arkitektonisk fint förslag. Lägenheterna har goda bostadskvaliteter och väl studerade funktioner. Balkonger och goda dagsljusförhållanden ger relation inne-ute. Gröna tak med uteplatser ersätter gården. Lokaler i gathörnen bidrar till stadsliv.”
Gustaf Schneidler,Enhetschef Exploateringskontert, Stockholms Stad

”Vi har länge väntat på att något skulle hända med färdiga bostadsmoduler i stålkonstruktion. Den stora flexibiliteten som uppstår med moduler som kan lyftas på plats och fästas samman med snabbfästen gör att lösningen lämpar sig både för permanenta bostäder och tillfälliga lösningar på tidsbegränsade bygglov.”

Johan Low, VD, Svenska Stålbyggnadsinstitutet